HOOFDGERECHTEN |
|
Klik hier om naar de vorige pagina te gaan | |
Varkenslende met champignonroomsaus | 13,00€ /pers. |
Bastogne gebraad met portosaus | 13,20€ /pers. |
Gelardeerd varkensgebraad met champignonroomsaus | 13,30€ /pers. |
Kasselerrib op Ardeense wijze | 13,30€ /pers. |
Kalkoenfilet met champignonroomsaus | 13,30€ /pers. |
Kalkoenfilet op exotische wijze | 13,50€ /pers. |
Gemarineerde kalkoenborst op Ardeense wijze | 13,50€ /pers. |
Gebraiseerde ham met graantjesmosterd | 13,50€ /pers. |
Varkensgebraad "Prince Orloff" | 13,80€ /pers. |
Filet van jong varkentje met jagerssaus | 14,50€ /pers. |
Varkenshaasje archiduc met fijne groenten | 14,50€ /pers. |
Varkensfilet pure met Torhoutse mosterdsaus | 14,50€ /pers. |
Varkenshaasje vergezeld van gandaham op z'n jagers | 15,50€ /pers. |
Rundstong met madeirasaus | 13,00€ /pers. |
Rosbief met vleesjus | 14,20€ /pers. |
Kalfsgebraad archiduc met verse groetnen | 15,70€ /pers. |
Kalfsgebraad "Zingara" | 16,20€ /pers. |
Waaier van eendenborstfilet met sinaasappelsaus, frambozensaus, roze pepersaus of bruine vleessaus met witte muskaat druiven | 15,70€ /pers. |
Suprême van parelhoen met witte muskaatdruiven | 15,70€ /pers. |
Parelhoenfilet "Fine champagne" met garnituur | 15,70€ /pers. |
Lamskroontje met seizoengroenten | 16,50€ /pers. |
Lamsfilet Bordelaise met fijne groenten | 18,00€ /pers. |
Ossehaas met verse groenten | 18,00€ /pers. |
Inbegrepen zijn: | |
- groetengarnituur of fruitweelde | |
kroketten of pommes rissolées | |
Aparte prijzen: | |
- gratinaardappelen | +1,00€ /pers. |
- enkel hoofdgerecht | +3,50€ /pers. |
Forfait: - minder dan 30 personen +180,00€ - tussen 30 en 50 personen +145,00€ - vanaf 50 personen gratis Er moeten minimum twee gangen besteld worden. (Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert) Huurprijs voor het servies per maaltijd 1,00€ /pers. Tafelpapier en servetten 1,00€ /pers. Alle Prijzen zijn inclusief 6% BTW Indien bediening gewenst, worden de prijzen herrekend naar het geldende BTW tarief |