Klik hier om naar de vorige pagina te gaan
Romig soepje van Noordzeevruchten met een vleugje Armagnac en grijze garnalen
Of
Amsterdamse bloemkoolsoep met zuiders spek en kurkumaroom
Of
Heldere soep met fijne groentjes en snippers van gevleugeld wild
Of
Romig soepje van Vlaamse asperges met grijze garnalen
of
Supreme van pastinaak met gandahamsnippers en bieslookroom
***
Of
Creatie van ganzenleverpastei en gerookte eendeborst met zoete garnituur en krententoast
Of
Carpacio van tomaat op krokant sokkeltje met grijze garnalen
Of
Pallet van gerookte Noordzeedelicatessen en warme toast
Of
Carpacio van West-Vlaams rood, parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat
Of
Halve kreeft "Belle Vue" met wiskeysaus + € 5.00
Of
Vispannetje "royal" met verse marktgroentjes in champagneroom
Als hoofdgerecht + €4,50/p
Of
Trio van zalm, tong en coquille met emulsie van aardpeer en jonge spinazie in chablisroom
Als hoofdgerecht + €4,50/p
Of
Kaaskroketten van Oud Brugge op een bedje van jonge sla
***
Medallon van gemarineerd varkenshaasje in roomsaus van boswachtertjes of in een zacht pepersausje
Of
Hertekalfnootjes in wildjus verfijnd met oude port, oesterzwammen en kastanjechampignon (+ 3,00/p)
Of
Supreme van hoeveparelhoen in exotische saus met witte muskaatdruiven
Of
Filet pur van West-Vlaams rood, romig sausje met boswachtertjes en gebroken zoete peper
Of
Traag gegaarde filet van Bresse kip met saus van Parmesaanse kaas en champignons
Alles is vergezeld van primeurgroentjes en aardappelpuree in een krokant jasje
***
Straciatelli ijs op een crumble van merenge, gebakje van meloen en spiesje van vers fruit
***
Prijs voor het volledige menu:
€44,50/persoon.
In het menu (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
kan je de keuze maken tussen een koud of een warm voorgerecht.
Alle gerechten zijn apart te verkrijgen met een minimum van 2 gerechten:
soep en hoofdgerecht of voor-en hoofdgerecht.
***
Traiteur Standaert en zijn team wensen u prettige feesten en smakelijk eten.
***
Bestellen kan tot 5 dagen op voorhand,
telefonisch op 050-216529
of via info@traiteurstandaert.be
U bestelling is defintief na besvestiging.
Wij volgen de corona maatregelen die op datum van afhaling van kracht zijn.
Betalen kan cash of met payconiq.
Afhalen kan tussen
16u en 18u op 24-12 en 31-12-20
en tussen
10u en 12u op 25-12 en 01-01-21.
Download hier ons kerst en oudejaars menu voor 2022
KERST EN OUDEJAAR 2022/NIEUWJAAR 2023 AFHAALMENU
Soepen: € 6,90
Romig soepje van Noordzeevruchten met een vleugje Armagnac en grijze garnalen
Of
Amsterdamse bloemkoolsoep met zuiders spek en kurkumaroom
Of
Heldere soep met fijne groentjes en snippers van gevleugeld wild
Of
Romig soepje van Vlaamse asperges met grijze garnalen
of
Supreme van pastinaak met gandahamsnippers en bieslookroom
***
Voorgerechten: € 13,90
Koud
Spaans bordje met Serranoham en cavaillionOf
Creatie van ganzenleverpastei en gerookte eendeborst met zoete garnituur en krententoast
Of
Carpacio van tomaat op krokant sokkeltje met grijze garnalen
Of
Pallet van gerookte Noordzeedelicatessen en warme toast
Of
Carpacio van West-Vlaams rood, parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat
Of
Halve kreeft "Belle Vue" met wiskeysaus + € 5.00
Warm
Artisanale garnaalkroketten op een krokant winterslaatjeOf
Vispannetje "royal" met verse marktgroentjes in champagneroom
Als hoofdgerecht + €4,50/p
Of
Trio van zalm, tong en coquille met emulsie van aardpeer en jonge spinazie in chablisroom
Als hoofdgerecht + €4,50/p
Of
Kaaskroketten van Oud Brugge op een bedje van jonge sla
***
Hoofdgerechten: € 18,90
Medallon van gemarineerd varkenshaasje in roomsaus van boswachtertjes of in een zacht pepersausje
Of
Hertekalfnootjes in wildjus verfijnd met oude port, oesterzwammen en kastanjechampignon (+ 3,00/p)
Of
Supreme van hoeveparelhoen in exotische saus met witte muskaatdruiven
Of
Filet pur van West-Vlaams rood, romig sausje met boswachtertjes en gebroken zoete peper
Of
Traag gegaarde filet van Bresse kip met saus van Parmesaanse kaas en champignons
Alles is vergezeld van primeurgroentjes en aardappelpuree in een krokant jasje
***
Dessert: € 8,90
Straciatelli ijs op een crumble van merenge, gebakje van meloen en spiesje van vers fruit
***
Prijs voor het volledige menu:
€44,50/persoon.
In het menu (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
kan je de keuze maken tussen een koud of een warm voorgerecht.
Alle gerechten zijn apart te verkrijgen met een minimum van 2 gerechten:
soep en hoofdgerecht of voor-en hoofdgerecht.
***
Traiteur Standaert en zijn team wensen u prettige feesten en smakelijk eten.
***
Bestellen kan tot 5 dagen op voorhand,
telefonisch op 050-216529
of via info@traiteurstandaert.be
U bestelling is defintief na besvestiging.
Wij volgen de corona maatregelen die op datum van afhaling van kracht zijn.
Betalen kan cash of met payconiq.
Afhalen kan tussen
16u en 18u op 24-12 en 31-12-20
en tussen
10u en 12u op 25-12 en 01-01-21.
Download hier ons kerst en oudejaars menu voor 2022